spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Grillowanie bez chmury dymu
Aby grillowanie nie odbywało się w chmurze dymu, należy uważać, aby na ruszt kłaść jedynie suche mięso i natychmiast usuwać nadmiar ściekającego tłuszczu.
Komentarze:
jaaca | 30.05.2009 Ciekawi mnie jak usuwać skapujący tłuszcz?..przecież to nie możliwe! |
janusz | 27.10.2013 Nie da się usunąć tłuszczu, dlatego najlepiej piec mięso w specjalnym pojemniku z korytkami, gdzie tłuszcz będzie się gromadził i nie kapał na ogień. |
Dodaj komentarz: rozwiń formularz