spis działów
kategorie

Grillowanie bez chmury dymu

Aby grillowanie nie odbywało się w chmurze dymu, należy uważać, aby na ruszt kłaść jedynie suche mięso i natychmiast usuwać nadmiar ściekającego tłuszczu.


Komentarze:

jaaca
30.05.2009
Ciekawi mnie jak usuwać skapujący tłuszcz?..przecież to nie możliwe!
janusz
27.10.2013
Nie da się usunąć tłuszczu, dlatego najlepiej piec mięso w specjalnym pojemniku z korytkami, gdzie tłuszcz będzie się gromadził i nie kapał na ogień.


Dodaj komentarz: rozwiń formularz

Zachęcamy do zalogowania lub zarejestrowania się w portalu sej.pl. Będziesz mogła/mógł szybciej dodawać komentarze wraz ze zdjęciem do Twojego pseudonimu. Po zalogowaniu się odśwież tę stronę.
Pseudonim
Twój komentarz  
Przepisz tekst
z obrazka

Powrót do listy porad: Kulinaria