spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie91 | Panierka - aby lepiej się trzymała potrawy Panierka na kotletach czy rybach będzie się lepiej trzymać, jeśli porcje przygotowane... więcej |
92 | Papryka do pieczenia - aby nie wyszła gorzka Paprykę przeznaczoną do pieczenia warto przetrzeć szmatką nasączoną wodą z... więcej |
93 | Pieczarki - aby ładnie wyglądały Aby pieczarki ładnie wyglądały, nie trzeba ich obierać, wystarczy dokładnie... więcej |
94 | Pieczarki, pomidory - jak ładnie i cienko pokroić? Aby cienko i ładnie pokroić pieczarki i pomidory, możemy z powodzeniem wykorzystać... więcej |
95 | Pieczywo - dłużej świeże Jeśli do pojemnika na chleb włożymy jabłko lub surowego obranego ziemniaka, pieczywo... więcej |
96 | Pieprz - aby zachował swój aromat Aby pieprz w solniczce nie wietrzał i zachował na długo swój aromat, należy... więcej |
97 | Pieprz - jak przechowywać? Pieprz najlepiej przechowywać w postaci ziaren i każdorazowo zmielić w młynku... więcej |
98 | Pierogi - aby nie rozklejały się podczas gotowania Aby pierogi nie rozklejały się podczas gotowania, należy bardzo dokładnie sklejać... więcej |
99 | Pierogi - co można zrobić z nadmiarem? Najlepiej przygotowywać pierogi niedługo przed gotowaniem - albo –jeśli mamy... więcej |
100 | Pierogi - jak przechowywać? Przygotowane pierożki najlepiej układać na wysypanej mąką stolnicy i przykryć... więcej |