spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie51 | Jajka - aby nie pękły podczas gotowania Aby jajka nie pękały podczas gotowania, do wody należy dodać szczyptę soli lub... więcej |
52 | Jajka - aby z pękniętego, gotowanego jajka nie wypłynęło białko Aby z pękniętego jajka podczas gotowania nie wypłynęło białko, należy do wody... więcej |
53 | Jajka - najsmaczniejsze Najsmaczniejsze są jajka smażone na maśle.... więcej |
54 | Jajka na twardo - aby żółtka nie ściemniały Aby żółtka jajek na twardo nie ściemniały, należy je gotować 5 minut, a następnie... więcej |
55 | Jajka sadzone - aby nie przywierały do patelni Aby jajka sadzone nie przywierały do patelni, na rozgrzanym tłuszczu należy zrumienić... więcej |
56 | Jajka sadzone - lśniące i smaczne Aby jajka sadzone były lśniące i miały zwartą konsystencję, nie można solić... więcej |
57 | Jajka smażone - aby ładnie się prezentowały Aby jajka sadzone ładnie się prezentowały, nie należy ich doprawiać podczas... więcej |
58 | Kaczka - aby po upieczeniu była chrupiąca Aby pieczona kaczka była chrupiąca, należy umyć ją w gorącej wodzie i odstawić... więcej |
59 | Kalafiory, brokuły - aby ładnie zmiękły Aby kalafiory i brokuły równomiernie zmiękły podczas gotowania, należy podzielić... więcej |
60 | Kapusta - jak wybierać aby była smaczna? Aby kapusta była smaczna i delikatna w smaku, kupując ją, należy wybierać jak... więcej |