spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie131 | Zielony groszek - aby podczas gotowania pozostał zielony Aby zielony groszek podczas gotowania zachował swój kolor, do wody warto dodać... więcej |
132 | Ziemniaki - aby nie ściemniały Aby stare ziemniaki nie ściemniały podczas gotowania, do wody należy dodać pół... więcej |
133 | Ziemniaki - aby zwiędnięte stały się znów jędrne Aby zwiędnięte ziemniaki stały się znów jędrne, należy je przed obraniem włożyć... więcej |
134 | Ziemniaki pieczone - aby nie popękały Aby ziemniaki pieczone w folii nie popękały podczas pieczenia, warto uprzednio... więcej |
135 | Ziemniaki smażone - jak uzyskać piękny złocisty kolor? Aby smażone ziemniaki nabrały pięknego złocistego koloru, po pokrojeniu należy... więcej |
136 | Ziemniaki w mundurkach - aby nie pękały przy gotowaniu Aby ziemniaki w mundurkach nie pękały podczas gotowania, należy do wody dodać... więcej |
137 | Ziemniaki w mundurkach - aby łatwiej się obierało Aby ziemniaki w mundurkach dawały się łatwiej obierać, do wody należy dodać... więcej |
138 | Ziemniaki, kartofle - aby nie ściemniały przy gotowaniu Stare ziemniaki i kalafiory nie ściemnieją podczas gotowania jeśli do wody dodamy... więcej |
139 | Zioła - aby nie straciły aromatu Aby świeże zioła nie straciły aromatu, należy posiekać je na zwilżonej wodą... więcej |
140 | Żółtka - co zrobić przed dodaniem do zupy? Surowe żółtka przed dodaniem do gorącej zupy należy lekko ubić z odrobiną... więcej |