spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie61 | Kawa - lepszy aromat Aby kawa nabrała bardziej wykwintnego smaku, należy dodać do niej szczyptę gorzkiego... więcej |
62 | Kiełbaski pieczone - aromatyczne i kruche Aby pieczone kiełbaski były kruche i aromatyczne, przed pieczeniem należy posypać... więcej |
63 | Kluski - bardziej puszyste Aby domowe kluski były bardziej puszyste, do ciasta należy dodać wodę gazowaną.... więcej |
64 | Kluski - żeby się nie rozpadły podczas gotowania Kluski nie rozpadną się podczas gotowania, jeśli do wody dodamy sporą łyżeczkę... więcej |
65 | Kompot - łatwiejsze otwieranie słoików Mocno zakręcony słoik z kompotem otworzy się łatwiej, jeśli wstawimy go na chwilę... więcej |
66 | Kurczak - aby mięso było aromatyczne Aby mięso pieczonego kurczaka było aromatyczne, najlepiej natrzeć je solą i przyprawami... więcej |
67 | Kurczak - aby mięso było soczyste, nieprzypalone Jeśli zależy nam, aby mięso kurczaka było soczyste i nie przypaliło się, na... więcej |
68 | Kurczak - aby otrzymać chrupiącą skórke Aby pieczony kurczak miał rumianą chrupiącą skórkę, tuż przed końcem pieczenia... więcej |
69 | Kurczak - jak piec, aby nie wysechł Kurczaka najlepiej piec pod przykryciem lub w foliowym rękawie do pieczenia - wtedy... więcej |
70 | Kurczak - pieczenie zgodne z jego wagą Kurczaka pieczemy odpowiednio do jego wagi -jeśli ważył 1 kg pieczemy 1 godzinę,... więcej |