spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie121 | Sól - aby nie zbryliła się Aby sól nie zwilgotniała i nie zbryliła się, do solniczki należy wrzucić kilka... więcej |
122 | Szczupak - najlepszy w smaku Najlepszego "szczupaka faszerowanego" otrzymamy biorąc mięso szczupaka... więcej |
123 | Sznycle mięsne - dłużej miękkie i soczyste Aby mięsne sznycle pozostały miękkie i soczyste, należy je uprzednio rozbić... więcej |
124 | Szpinak - jak łatwiej oczyścić z drobin piasku? Szpinak łatwiej oczyścimy z drobin piasku, jeśli wypłuczemy go w osolonej wodzie.... więcej |
125 | Truskawki, porzeczki - kiedy myć? Truskawki zawsze myje się przed obraniem z listków, podobnie postępuje się z... więcej |
126 | Tłuszcz - aby nie pryskał podczas smażenia Tłuszcz nie będzie pryskał z patelni podczas smażenia, jeśli dodamy do niego... więcej |
127 | Tłuszcz - aby sprawdzić czy jest dostatecznie rozgrzany na patelni Aby sprawdzić, czy tłuszcz na patelni jest już dostatecznie rozgrzany, można... więcej |
128 | Węgorz, łosoś wędzony - aby nie wysychały Wędzony węgorz i łosoś przechowywane w lodówce nie będą wysychały, jeśli... więcej |
129 | Zapiekanki - aby nie były zbyt wodniste Aby zapiekanki nie były zbyt wodniste, nie należy używać do nich warzyw obranych... więcej |
130 | Zasmażka - najprostsza i najlepsza Najprostszą i dobrą zasmażkę uzyskamy, ugniatając kawałek masła lub margaryny... więcej |