spis działów
- Najnowsze porady
- Najpopularniejsze porady
- Dodaj poradę
- Znajdź poradę:
kategorie
- Kulinaria (143)
- Uroda (14)
- Usuwanie plam (57)
- Usuwanie zapachów (9)
- Zdrowie (5)
Porady w kategorii: Kulinaria
Sortowanie: od najnowszych alfabetycznie11 | Ryba mrożona - sposób na szybkie rozmrożenie Aby szybko rozmrozić zamrożoną rybę, należy ją zalać mlekiem lub mineralną... więcej |
12 | Rybne paluszki - aby nie rozpadały się przy smażeniu Aby rybne paluszki i filety panierowane nie rozpadły się podczas smażenia nie... więcej |
13 | Pierogi - aby nie rozklejały się podczas gotowania Aby pierogi nie rozklejały się podczas gotowania, należy bardzo dokładnie sklejać... więcej |
14 | Pieprz - jak przechowywać? Pieprz najlepiej przechowywać w postaci ziaren i każdorazowo zmielić w młynku... więcej |
15 | Pieprz - aby zachował swój aromat Aby pieprz w solniczce nie wietrzał i zachował na długo swój aromat, należy... więcej |
16 | Jajka sadzone - aby nie przywierały do patelni Aby jajka sadzone nie przywierały do patelni, na rozgrzanym tłuszczu należy zrumienić... więcej |
17 | Jajka sadzone - lśniące i smaczne Aby jajka sadzone były lśniące i miały zwartą konsystencję, nie można solić... więcej |
18 | Jajka - najsmaczniejsze Najsmaczniejsze są jajka smażone na maśle.... więcej |
19 | Jajka - aby nie pękały podczas gotowania Aby jajka nie pękały podczas gotowania, należy wyjąć je z lodówki co najmniej... więcej |
20 | Pieczarki, pomidory - jak ładnie i cienko pokroić? Aby cienko i ładnie pokroić pieczarki i pomidory, możemy z powodzeniem wykorzystać... więcej |